Работы по разработке сайтов

Розробка сайту:


ДОКТОРА

Всеукраїнський стоматологічний портал – це довідково-інформаційний ресурс із стоматології. Він допоможе потенційному пацієнту, а також фахівцю знайти необхідну інформацію на ринку стоматології. Система пошуку порталу дозволить користувачеві легко підібрати клініку за територіальними параметрами або за асортиментом наданих послуг, за кількістю відгуків про клініку.

Безпосередньо на сайті Ви зможете прочитати масу корисної унікальної інформації про стоматологію, принципи лікування, і, звичайно ж, про нові технології, що використовуються при лікуванні, а також інтерв'ю з професіоналами, поставити їм питання на які вони дадуть Вам відповідь на сторінках. сайту.

Окремий розділ порталу присвячений фахівцям. У даному розділі розміщена інформація про професійні семінари та конференції, про актуальні розробки, розміщуються публікації стоматологів, які висвітлюють актуальні теми в різних стоматологічних напрямках, знайомлять із новітніми технологіями та обладнанням.

http://www.doctora.com.ua

Відгук про виконану роботу

П.І.Б.: Ольга

Компанія: Портал "ДОКТОРА"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м.Київ

Дата: 01 жовтня 2008 року

Ми довго виношували ідею створення сайту — всеукраїнського стоматологічного порталу та дуже відповідально підійшли до вибору підрядника. Адже розробити треба було все: назву, логотип, фірмовий стиль, дуже складний портал із системою управління.

Студія дизайну FloMaster Web & Design Studio, яка перемогла у нашому тендері на розробку порталу, з честю виконала покладене на неї завдання, створивши гнучкий та зручний інструмент, що дозволяє вирішувати широке коло завдань, що виникають при роботі з такого роду сайтом.

Нам дуже сподобався розроблений логотип - цей веселий данстист, що летить, зі щіткою і зубною пастою (це просто диво!!!).

Створивши портал, наша компанія вийшла на новий рівень обслуговування клієнтів, надаючи цим унікальні можливості та високоякісний рівень сервісу.

Дякую Вам величезне!

Виконана робота: